Devin Mini

Биззи и водата

Препоръчва
се от Българската педиатрична асоциация

Биззи знае, че водата е полезна и помага на децата да бъдат здрави, пъргави, игриви.

Но защо? Нека разберем защо водата е толкова важна в детското развитие?
Децата растат непрекъснато като малки гъбки. Преминават през различни и важни етапи от тяхното развитие – физически и емоционални, в които водата играе съществена роля. При раждането около 75% от тялото на новороденото бебе съдържа вода. Може да се учудиш, но колкото по-малко е детето, толкова повече вода е необходимо да приема. Децата са склонни да губят повече течноси, отколкото възрастните, а обменните процеси в телата им протичат на бърза скорост. Растящият детски организъм има нужда от много повече калории и вода за поддържането им.

А защо DEVIN Mini e СУПЕР подходяща за всяко дете?

Защото е натурална и чиста. Идва от планината, за да бъде първи приятел на децата.
Ниска минерализация
Ниско съдържание на флуорид
Ниско съдържание на натрий
7,7 pH
Постоянен състав, така важен за детския организъм

Как да се да разбереш коя вода е подходяща за теб?
Аз, Биззи, ще ти помагам, ще ме откриеш на етикетите на DEVIN mini. Няма как да се объркаш. А на розовия етикет на DEVIN Изворна ще откриеш моята пчелна братовчетка. Ние двете гарантираме, че чистотата на всяка капка изворна водичика е проверена от нас и учените на BeeODiversity. А за да са сигурни и всички родители, имаме и препоръката на Българската педиатрична асоциация.

Защо това е важно?

Децата са любознателни и нетърпеливи да откриват чудесата на света, всеки ден. А когато са жадни, стават раздразнителни и нетърпеливи. Бутилка DEVIN mini в раничката за детската градина или за разходка навън винаги е добра идея. Това го знае всяко хлапе!

Водата ми помага в игрите

Имаш любима игра и можеш да играеш цял ден, нали? Знаеш ли, че при активна игра децата изпитват жажда, но улисани в игри, те могат да пренебрегнат тази нужда и да забравят да споделят, че са жадни. А водата е тяхното „гориво за игри“. Пиенето на чиста вода в почивките хидратира децата и не ги превъзбужда – нещо, което сладките напитки и сокове причиняват.

Водата помага за здравите зъбки

Всички обичаме сладичко, дори и ние, пчелите. Прекомерната им употреба обаче, води до редица проблеми и неразположения – обща превъзбуда и хиперактивност, проблеми с теглото и със зъбите. За да бъдем здрави, е добре да утоляваме жаждата си само с вода, а след парче шоколод или сок, няколко глътки вода, могат да помогнат на зъбите да останат здрави. Ето защо: След прием на сладки напитки, десерти и шоколад, киселинността в устната кухина се увеличава, а това е основната причина за появата на кариесите. Няколко глътки изворна вода, със слаба алкалност, ще помогнат киселинността да се намали.

Супер БИЗЗИ метър

Половин бутилка DEVIN mini за СУПЕР СИЛА
Цяла бутилка DEVIN mini за СУПЕР ЕНЕРГИЯ
Една бутилка и половина DEVIN mini за СУПЕР СМЕЛОСТ
Две бутилки DEVIN mini за СУПЕР БЪРЗИНА
Две бутилки и половина DEVIN mini те прави СУПЕР НЕПОБЕДИМ
Цели три бутилки DEVIN mini за СУПЕР ОТЛИЧНИК